Patnos'te ilginç bir yol manzarası

AĞRI (İHA) - Ağrı'nın Patnos İlçe Belediyesi tarafından başlatılan yol yenileme çalışmaları devam ederken, açılan yolun ortasında kalan elektrik direkleri, ilginç bir görüntü oluşturuyor.

Belediye hizmet binası yanında bulunan arsayı cadde olarak kullanıma açmak için çalışmalar sona ererken, elektrik direkleri yolun ortasında kaldı. Aynı şekilde Patnos Devlet Hastanesi ile PTT Şube Şefliği arasında bulunan Said-i Nursi Caddesi, yapılan çalışmalar sonucunda, yaklaşık 12 metrelik bir yol haline getirilirken, önceden yol kenarında olan elektrik direkleri ise cadde ortasında kaldı. Adeta bir refüj gibi yol ortasında kalan ve ilginç bir görüntü oluşturan elektrik direkleri, olası bir kazaya adeta davetiye çıkarıyor. Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan İlçe Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, yaz dönemi çalışmalarında önceliklerinin, yol genişletme ve parke taşı döşeme olduğunu söyledi. Kapalı ve dar yolları genişletmeye çalıştıklarını ifade eden Taşkın, "Çalışmalarımızı bitirdiğimizde, yolların düzenlemesini yapacağız, ama ortada kalan elektrik direkleri işimize engel oluyor. Defalarca TEDAŞ İşletme Şefliği'ne durumu bildirdik, ama herhangi bir çalışma yapılmış değil. Direkler yolun ortasında kaldıkça, kazalara sebebiyet verebilir" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan TEDAŞ Patnos İşletme Şefi Şahin Eskin ise, durumdan haberdar olduklarını dile getirerek, "Müteahhit firmaya ait ödenek bitmiş.

Ödeneğin gelmesi halinde çalışmalara derhal başlayacağız" dedi.