Patriot Sevkiyatı Devam Ediyor

Suriye’den gelecek muhtemel bir hava saldırısına karşı, Türkiye’nin NATO’dan talebi doğrultusunda, Kahramanmaraş’a konuşlandırılacak olan Patriot...

Suriye’den gelecek muhtemel bir hava saldırısına karşı, Türkiye’nin NATO’dan talebi doğrultusunda, Kahramanmaraş’a konuşlandırılacak olan Patriot hava savunma sisteminin sevkiyatı devam ediyor.

Gün boyu İskenderun Limanı'ndan çıkan araçlar, Gazi Kışlası'na askeri malzeme taşıdı. Sabah saatlerinde 33 TIR’dan oluşan 2 ayrı konvoy ile Kahramanmaraş’a getirilen konteynerler, Patriotlar’ın kurulacağı Gazi Kışlası'na indirildi.

Akşam saatlerinde ise birer saat ara ile Patriot hava savunma sistemlerinin ana malzemelerini oluşturan yaklaşık 60 araçlık askeri konvoy, geniş güvenlik önlemleri altında Gazi Kışlası'na giriş yaptı. Füze rampalarının kurulumu için çalışmaların, yarın kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: