Patronunu Öldürdüğü İddia Edilen Zanlı Ve Arkadaşları Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da, iş yerinde bıçaklandıktan sonra kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülen camcının katil zanlıları adliyeye...

Bursa'da, iş yerinde bıçaklandıktan sonra kafasına sert bir cisimle vurularak öldürülen camcının katil zanlıları adliyeye sevk edildi.

Dün sabah 06.00 sıralarında meydana gelen olayda, Yunuseli Mahallesi'nde yalıtımlı çift cam imalatı yapan 2 çocuk babası Savaş Aygün, dükkanını açtıktan sonra 3 kişinin saldırısına uğradı. Aygün'ün karnına sokulan bıçağın kırılması üzerine başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Ardından Aygün'ün başına poşet geçiren 3 şüpheli, olay yerinden araçla kaçtı. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek tespit ettiği 3 şahsı gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Cinayet masası dedektifleri tarafından ifadeleri alınan 3 zanlıdan M.A. (18) ve M.Y. (18) adliyeye sevk edildi. 18 yaşını tam doldurmayan M.D. ise Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından adliyeye sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: