PAÜ Bahar Şenlikleri Başladı

DENİZLİ (AA) -  Pamukkale Üniversitesi Bahar Şenlikleri, öğretim için yurtdışından gelen öğrencilerin gösterisiyle başladı.

Pamukkale Üniversitesi Bahar Şenlikleri, öğretim için yurtdışından gelen öğrencilerin gösterisiyle başladı. Pamukkale Üniversitesinde öğrenci toplulukları tarafından düzenlenren ve 17 Mayıs'a kadar devam edecek bahar şenliklerinin açılışını, üniversiteye yurtdışından öğrenim görmeye gelen yabancı öğrenciler yaptı. Avrupa, Türk cumhuriyetleri, Orta ve Uzakdoğu ile Afrika ülkelerinden gelen ve Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde yaklaşık 6 aydır Türkçe öğrenen öğrenciler, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen bahar şenliklerinin açılış töreninde, Türkçe şiir ve şarkılar seslendirdi ve halk oyunu gösterileri sundu. Yabancı öğrenciler ayrıca, şenlikler kapsamında yer alan "6. Tiyatro Festivali" programında yer alan "Deli Dumrul" oyununu sahneledi. Ünlü şarkıcıların da konser vereceği PAÜ Bahar Şenlikleri'nde, 13 Mayıs'ta "Model" grubu, 14 Mayıs'ta "Kolpa" ve 15 Mayıs'ta ise Gülşen, üniversite öğrencileriyle bir araya gelecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: