PAÜ Hastanesi'ne Tıbbi Cihaz Bağışı

DENİZLİ (AA) - Denizli'de iş adamı Ahmet Gökşin,  Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'ne akciğer hastalıklarının tanı ve tedavisi için Bronkoskopi cihazı bağışladı.

Denizli'de iş adamı Ahmet Gökşin, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne akciğer hastalıklarının tanı ve tedavisi için Bronkoskopi cihazı bağışladı. PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Uğur Koltuksuz, yaptığı konuşmada, Bronkoskopi cihazının akciğer hastalıklarının tanı ve tedavisinde çok önemli olduğunu belireterek, "Yeni bir cihaz almayı yatırım planlarının içerisine alan PAÜ yönetimi, Ahmet Gökşin'in cihazı bağışlaması hastalarımızı ve bizi çok sevindirdi. Hastanemize yaptığı desteklerden dolayı kendisine ve tüm hayırseverlerimize minnetlerimizi iletiyoruz" dedi. Konuşmanın ardından Prof. Dr. Koltuksuz, desteğinden dolayı Gökşin'e plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz