Paü Özel Yetenek Sınavına Büyük İlgi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında ön kayıt...

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile öğrenci almaya başlarken, ön kayıtlara öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

PAÜ Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Rekreasyon bölümlerine ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile toplam 90 öğrenci alınacağı belirtildi.

1-3 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan ön kayıtların ilk gününde öğrencilerin ilgisi dikkat çekti. Sürat, koordinasyon ve dayanaklılık testlerinin yapılacağı özel yetenek sınavının, 7-11 Ağustos tarihleri arasında Kredi Yurtlar Kurumu içinde bulunan Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşeceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz