PAÜ Tıp Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi'nden mezun olan 56 hekim adayı, mesleğe ilk adımlarını attı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi'nden mezun olan 56 hekim adayı, mesleğe ilk adımlarını attı.

Pamukkale Üniversitesi 2011-2012 eğitim öğretim yılının son mezunlarını verdi. PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen mezuniyet törenine Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Kılıç, PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Uğur Koltuksuz, öğretim elemanları, davetliler ve mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Reklam
Reklam

Rektör Bağcı, törende yaptığı konuşmada, fakültelerinde mesleğini dünyanın her yerinde icra edebilecek nitelikli hekim yetiştirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Bu yolda yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı da tüm öğretim kadrosundaki hocaları ayrı ayrı kutluyorum. Mezun olan yeni doktorlarımıza da bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Öğrenciler hekimlik andını okuyarak mesleğe ilk adımlarını attı.

Vali Yardımcısı Abdullah Acar ve Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı tarafından dönem birincisi Mehmet Kılınç'a diploma ve hediyeleri verildi. Tören sonunda genç doktorlar keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini kutladı.

Muhabir: İbrahim Süzer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: