PAÜ'de Mezuniyet Töreni

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknik Eğitim Fakültesi'nden mezun olan 87 öğrenci diplomasını aldı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Teknik Eğitim Fakültesi'nden mezun olan 87 öğrenci diplomasını aldı.

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreni öncesinde, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, mezun öğrencilerin yaptığı projeleri inceledi. Otomotiv Eğitimi Anabilim Dalı'nın yaptığı Go-kart aracı ile ilgili öğrencilerden bilgi alan Bağcı, daha sonra araca binerek kongre merkezinde tur attı.

Bağcı, yaptığı konuşmada, mezun öğrencileri yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ettiğini belirterek, "Denizli'nin 2023 yılında 20 milyar doları hedefleyen bir ihracat hedefinde sizlerin katkısı mutlaka olacaktır. Alanınızda kendinizi geliştirin. Bu bölge size umduğunuzu verecektir. Korkmayın ve cesur olun" dedi.

Reklam
Reklam

PAÜ Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çetin Can ise öğrencilerin çok iyi bir eğitimden geçtiğini ifade ederek, öğrenciler üzerinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Bağcı, Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Can ve diğer öğretim üyeleri, dereceye giren öğrencilere diplomalarını verdi.

Törende meslek andı okundu, öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

PAÜ Teknik Eğitim Fakültesi, 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında 87 mezun verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: