Paü’de Ücretsiz Doğum Öncesi Hazırlık Kursu

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) çiftlerin güzel bir doğum deneyimi yaşamasını sağlamak ve onları anne-baba olmaya hazırlamak...

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) çiftlerin güzel bir doğum deneyimi yaşamasını sağlamak ve onları anne-baba olmaya hazırlamak için ücretsiz ‘Doğum Öncesi Hazırlık Kursları’ başladı.

PAÜ Denizli Sağlık Yüksekokulu öğretim üyeleri tarafından Denizli’de ilk kez ‘Doğum Öncesi Hazırlık Kursları’ açıldı. Okulun eğitim salonunda başlayan 1. Grup çalışmalarına çiftler büyük ilgi gösterdi. Anne-baba adayı ailelerin katıldığı kursta gebelik, doğum, emzirme ve bebek bakımı konularında eğitim veriliyor.

İlk grup çalışmalarının başarılı bir şekilde sürdüğünü belirten Yrd. Doç. Dr. Pınar Serçekuş, Şubat ayında ikinci grup için kursun yeniden başlayacağını kaydetti. Pamukkale Üniversitesi’nde başlatılan bu kursun Denizli’de ilk olma özelliğini taşıdığını ifade eden Serçekuş, “Bu kurslar sayesinde anne baba adayları birbirleriyle bilgi ve deneyim paylaşma fırsatı buluyor. Gebelik, doğum, emzirme ve bebek bakımına yönelik güvenilir kaynaklardan ve ücretsiz olarak eğitimi almak isteyen anne baba adaylarını ikinci grup çalışmaları için bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: