Paulo Pestana Göztepe’de

PTT 1. Lig takımlarından Göztepe, Portekizli oyuncu Paulo Dinarte Gouveia Pestana ile 2,5 yıllık sözleşme...

PTT 1. Lig takımlarından Göztepe, Portekizli oyuncu Paulo Dinarte Gouveia Pestana ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig’de ilk 6 hesapları yapan Göztepe, kadrosuna takviye yapmayı sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım Portekiz ekibi Universitatea Cluj’dan transfer ettiği 28 yaşındaki oyuncu Paulo Pestana, Göztepe’de futbol oynayacağı için mutlu olduğunu söyleyerek, “Göztepe’de kısa süre kamp dönemi geçirmiş olsam da takımdaki arkadaşlık, dostluk atmosferi beni çok etkiledi. Takım arkadaşlarımın samimi ve olumlu yaklaşımları bende yıllardır bu takımda oynuyor hissi oluşturdu. Bu yaklaşım benim hazırlık maçında rahat ve olumlu futbol oynamamı sağladı. Kampta takım arkadaşlarım Göztepe taraftarından bahsetti. Böyle coşkulu bir taraftarın önünde futbol oynamak ve beklentilere karşılık vermek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Göztepe’nin yeni transferi Paulo Pestana futbola Portekiz’in Maritimo Funchal takımında başladı ve 18 yaşında Maritimo Funchal formasıyla profesyonel oldu. Daha sonra Romanya’nın Astra Giurgiu takımına transfer olan Paulo bu takımda 47 resmi maça çıktı. Romanya’nın Concordia Chiajna takımında da oynayan Paulo son olarak Romanya’nın Universitatea Cluj takımında forma giydi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz