Pavyonda kan donduran görüntü! Görüştüğü kadını katletti ardından kendini vurdu

Bitmek bilmeyen kadın cinayetleri toplumun kanayan yarası olmaya devam ediyor. Bir kahreden haber de Ankara'dan geldi. Pavyonda eğlenen bir cani bir süre görüştüğü kadını katletti. Olayın nedeni ise bilinmiyor... Ardından da silahıyla kendine sıktı. Talihsiz kadın hayatını kaybederken caninin ise hayati tehlikesi devam ediyor.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan alkollü eğlence mekanına gelen S.A.A., N.Ç. isimli kadını tabancayla vurup, aynı silahla kendine de ateş etti. N.Ç. olay yerinde yaşamını yitirirken, hastaneye kaldırılan S.A.A.'nın hayati tehlikesi devam ediyor.

SEBEBİ BİLİNMİYOR

Olay, gece saatlerinde Altındağ ilçesi Rüzgarlı Sokak'ta bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Alkollü eğlence mekanına gelen S.A.A., bir süre görüştüğü N.Ç. isimli kadını bilinmeyen nedenle tabancayla vurdu. S.A.A., daha sonra ise aynı tabancayla kendini de vurdu.

Reklam
Reklam

ÇOK SAYIDA EKİP HAREKETE GEÇTİ

N.Ç. olay yerinde hayatını kaybederken, S.A.A. ise ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. S.A.A., sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Tedaviye alınan S.A.A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

Anahtar Kelimeler: