Payas Belediyepor 1975 Spor Kulübü,Teknik Direktör Tıraş'ın Sözleşmesini Uzattı

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grup'tan 3. Lige çıkmayı garantileyen Payas Belediyepor 1975 Spor Kulübü'nün, Teknik Direktör Ender Tıraş ile

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 4. Grup'tan 3. Lige çıkmayı garantileyen Payas Belediyepor 1975 Spor Kulübü'nün, Teknik Direktör Ender Tıraş ile sözleşmelerini 3 yıl uzattığı bildirildi.

Kulüp Başkanı Mehmet Ay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Tıraş'la yola devam kararı aldıklarını belirtti.

Takım olarak iyi bir sezon geçirdiklerini ifade eden Ay, "Öncelikle teknik heyeti başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Sezonu başarılı bir ekip çalışması ile bitirdik. Bizler Teknik Direktörümüz Ender Tıraş'tan son derece memnunuz. Bu başarıda onun büyük bir etkisi oldu. Bizler bunların farkındayız. O yüzden hocamızla 3 yıllık bir anlaşma imzaladık. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Reklam
Reklam

Teknik Direktör Ender Tıraş ise kendilerine inanan insanların güvenini boşa çıkarmadıklarını kaydetti.

Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz