Paylaşılamayan Federasyon Başkanı; Erol Ünal Karabıyık

30. Yaz Olimpiyat Oyunları'na sayılı günler kala, sporcular da son hazırlıklarını yapıyor. Branşların federasyon başkanları...

30. Yaz Olimpiyat Oyunları'na sayılı günler kala, sporcular da son hazırlıklarını yapıyor. Branşların federasyon başkanları da sporcularıyla yakından ilgilenirken, en büyük ilgiyi ise Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık görüyor.

27 Temmuz -12 Ağustos 2012 tarihleri arasında İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek olimpiyatlara gitme başarısı gösteren A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın son yıllardaki başarısıyla adından sıkça sözettiren Başkan Karabıyık, milli sporcular tarafından da paylaşılamıyor.

Reklam
Reklam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarına katılacak sporculara Dolmabahçe Sarayı'ndaki Hasbahçe'de dün akşam verdiği iftar yemeğine katılan voleybol ve güreş milli takımı sporcuları Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ı adeta paylaşamadılar.

İftar sonrasında düzenlenen tören ve Başbakan Erdoğan'ın sporculara, kendisinin imzası bulunan iPad ve olimpiyatlara katılacak sporculara 60'ar Cumhuriyet altını, antrenörlere 30'ar Cumhuriyet altını olmak üzere, toplam 9 milyon TL değerinde 14 bin 142 adet Cumhuriyet altını karşılığı sembolik çek dağıtılmasının ardından hatıra fotoğraf çekimi yapıldı.

Bu fotoğraf çekimi esnasında ise Kadın Voleybol Milli Takımı ile Grekoromen Güreş Milli Takımı sporcuları arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Voleybol Milli Takımı sporcuları, TMOK Yönetim Kurulu üyesi Hasan Arat ile tanıtımı yapılan 2020 Olimpiyat Oyunları logosu önünde resim çektirirken Grekoromen Güreş Milli Takımı sporcuları da Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'la resim için ayrı bir kare oluşturdu.

Reklam
Reklam

Güreş Milli Takımı'nın sporcuları, Karabıyık'a ''Başkanım artık voleybolu bırakta bize gel. Güreş Federasyonu'nun size ihtiyacı var.'' demesi üzerine, Kadın Voleybol Milli Takımı'nın sporcuları da Başkan Karabıyık'ın yanına gelerek, ''Başkanım aklından bile geçirme, biz sizden memnunuz, böyle birşeyin olması mümkün değil. Eğer bu istek gerçekleşirse biz de gideriz.'' dediler.

Daha sonra ise güreşçiler ile voleybolcular birlikte resim çektirirken Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ta kareye dahil oldu. Güreş Federasyonu Başkanı Bekir Çeker'in ise ortalıkta görünmemesi dikkatlerden kaçmazken, voleybolcular ise, milli güreşçilere, 'sizin federasyon başkanınız bu talebinizi duymasın, sonra sıkıntı yaşarsınız' diyerek takıldılar.

Hatıra resimden sonra da iki milli takım sporcuları 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda birbirlerine başarılar dilediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: