Pazar 4. Rize Günleri'ne Hazırlanıyor

Pazar ilçesinde Ankara'da bu yıl dördüncüsü yapılacak "Rize Tanıtım Günleri Fuarı" hazırlıkları sürüyor.

Pazar ilçesinde Ankara'da bu yıl dördüncüsü yapılacak "Rize Tanıtım Günleri Fuarı" hazırlıkları sürüyor.

Pazar Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakam Selçuk Aslan başkanlığında, Belediye Başkanı Ahmet Basa, kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile muntarların katılımıyla toplantı düzenlendi.

Kaymakam Aslan, yaptığı açıklamada, 8-11 Mart arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılacak Rize Tanıtım Günleri organizasyonunda, ilçe adına açılacak stantta sergilenecek ürün ve materyalleri müzakere etmek üzere toplandıklarını belirterek, organizasyona Pazar olarak en iyi şekilde katılmak ve Pazar'ı en iyi şekilde tanıtmak için hazırlık yaptıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Bu yılki etkinliğe geçen dönemlere göre daha farklı formatta hazırlanmak istediklerini ifade eden Aslan, "Bu dönemdeki etkinlikte stant bedellerini Rize Valiliği ile Rize Belediyesi ödeyecek. İlimizi, İlçemizi ve kendimizi tanıtmak için altyapıyı çok iyi tamamlamamız gerek" dedi.

Kaymakamlık Yazı İşleri Şefi Ömer Hocaoğlu, önceki 3 etkinliğe ait çalışmalar ve organizasyon hakkında katılımcılara brifing verdi.

Toplantı, etkinlikte neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişi yapılarak sona erdi.

Muhabir: Naci Güven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: