Pazar Belediye Başkanı Basa: "Maddi Imkanlarımız Kısıtlı Olmasına Rağmen, Rize'nin Hiçbir Ilçesinde Olmayan Projeleri Başarıyla Gerçekleştiriyoruz"

RİZE (AA) - Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, maddi imkanları kısıtlı olmasına rağmen, Rize'nin hiçbir ilçesinde olmayan projeleri başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, maddi imkanları kısıtlı olmasına rağmen, Rize'nin hiçbir ilçesinde olmayan projeleri başarıyla gerçekleştirdiklerini söyledi. Basa, yaptığı açıklamada, belediye çalışmalarına hızlı şekilde devam ettiklerini belirterek, "İlçemizin en güzel şekilde hizmet almasını sağlamak için gayret ediyoruz. Seçime endeksli çalışma yapmadan, yolumuza devam edeceğiz" dedi. Göreve gelmeden önce vatandaşlara verdikleri sözlerin bir çoğunu yerine getirdiklerini ifade eden Basa, "Fakat bir, iki projeyi bizden kaynaklanmayan nedenlerden dolayı geciktirdik. Bunlardan biri kıyı düzenleme çalışmasıdır. Bununla ilgili kanun daha çıkmadığı için bu projemizi gerçekleştiremedik. Projelerimizi yetkili bakanlığa verdik, inşallah yasa çıktıktan sonra bu proje de gerçekleşmiş olur" diye konuştu. Basa, altyapı çalışmalarına ve içme suyu projesine önem verdiklerini de vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Göreve geldiğimizde eksik bir su projesi ile karşılaşmıştık. Bu projeyi nasip olursa bir ay gibi sürede arıtma tesisi de dahil olmak üzere tamamlayarak, halkımızın temiz ve sağlıklı su içmesini sağlayacağız. Ayrıca Hamidiye mevkisinde yaklaşık 6 milyon lira harcayarak derin deşarj ve kanalizasyon çalışması gerçekleştirdik. Hava şartları elverirse bir ya da iki ay içinde tamamlamış olacağız. Maddi imkanlarımız kısıtlı olmasına rağmen, Rize'nin hiçbir ilçesinde olmayan projeleri başarıyla gerçekleştiriyoruz." Üstyapı çalışmalarını da sürdürdüklerini anlatan Basa, şöyle devam etti: "Asfalt ve parke döşeme çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni yaptığımız Meydan Parkı'nın haricinde Soğuksu Mahallesi sahil kesiminde 5 dönümlük alanda ikinci park projemizi gerçekleştireceğiz. Projesi hazır olan park için gerekli olan paranın yüzde beşini biz, diğerini ise İller Bankasından alacağımız destekle karşılayacağız. Bu projeyi de inşallah seçime kadar halkımızın hizmetine sunacağız." Basa, eski belediye hizmet binasını aile hekimliği hizmetinde kullanılmak üzere verdiklerini anımsatarak, bu binanın tadilatının kısa sürede tamamlanmasının planlandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: