Pazar Belediye Başkanı Basa'dan "doğalgaz Abonesi Olun" Çağrısı

RİZE (AA)  -  Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, "İlçeye doğalgaz hizmeti gelebilmesi için vatandaşlarımızı en kısa sürede doğalgaz abonesi olmaya çağırıyoruz" dedi.

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, "İlçeye doğalgaz hizmeti gelebilmesi için vatandaşlarımızı en kısa sürede doğalgaz abonesi olmaya çağırıyoruz" dedi. Basa, kaymakamlık ile ilçeye doğalgaz getirebilmek için çalıştıklarını belirterek, "Çağdaş ve yaşanabilir bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ilçemiz için doğalgaz hizmeti sağlanması gündeme geldi. Ancak bu çalışmanın başlayabilmesi için ilçedeki elektrik abonesi sayısının yüzde 60'ının istekli olması gerekiyor. Yeterli sayıya ulaşıldığında doğalgaz çalışması başlayacak. Doğalgaz hizmetinin ilçemize gelmesini arzu ediyoruz" diye konuştu. Belediye olarak kendilerinin taleplerinin yeterli olmadığını asıl olan halkın talebi olduğunu söyleyen Basa, "Bu noktada bireysel başvurular dikkate alınacağı için ilçeye doğalgaz hizmeti gelebilmesi için vatandaşlarımızı en kısa sürede doğalgaz abonesi olmaya çağırıyoruz" ifadesini kullandı. Basa, konuyla ilgili 20 bin broşürü bastırdıklarını belirterek, broşürlerin Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Uzun tarafından işyerleri ve evlere dağıtıldığını da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: