'Pazar Günü Fırınların Kapatılması Yönünde Bir Kararımız Yok'

Kars Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Subutay Kılıç, hafta sonu ekmek üreten işyerlerinin kapatılması için odalarının...

Kars Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Subutay Kılıç, hafta sonu ekmek üreten işyerlerinin kapatılması için odalarının herhangi bir kararı bulunmadığını söyledi.

Ekmek üreten işyerlerinin, Ramazan ve Kurban Bayramı haricinde yılın tamamında çalışmakta olduklarını hatırlatan Kılıç, “Fırıncı esnafı ve çalışanlarının tatili, sosyal aktiviteleri ve ailelerine ayıracakları zamanı bulunmamaktaydı. Bu yoğun çalışma temposu nedeniyle işyerlerimizde çalışacak kalifiye eleman bulmakta zorluk çekmekteydik. 'Pazar günleri ailemizle birlikte sabah kahvaltısında sıcak ekmek yemek istiyoruz' diyen arkadaşlarımızın, fırıncı esnafımızın ve personelinin haftada bir gün ailelerine zaman ayırmalarını, sabah kahvaltısını aileleri ile birlikte yapmalarını umarım hoş karşılarlar. “dedi.

Reklam
Reklam

Ayrıca Pazar günleri ilde ekmek üretilmediğinin dile getirildiğini hâlbu ki durumun böyle olmadığını ifade eden Kılıç, “Çünkü Pazar günleri Kars Belediyesine ait Halk Ekmek Fabrikası ekmek üretmekte ve büfelerde satışı yapılmaktadır. Pazar günleri, günlük ekmek almak isteyen vatandaşlarımız Belediye Ekmek Satış Büfelerinden bu ihtiyaçlarını karşılayabilirler.”şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: