Pazar Halk Eğitim Merkezinden Şiir Ve Söyleşi Programı

RİZE (AA) - Pazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce "Genelde İnsan, Özelde Kadın" konulu şiir ve söyleşi programı düzenlendi.

RİZE - Pazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce "Genelde İnsan, Özelde Kadın" konulu şiir ve söyleşi programı düzenlendi. Pazar Öğretmenevi salonunda gerçekleştirilen programa, Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Keskin, Hemşin Emniyet Amiri Mehmet Kaan, daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Keskin, yaptığı konuşmada, kadın hakları ile insan haklarının birbirinden ayrılamayacağını belirterek, "Cemiyet hayatımızın içinde, sosyal medyada, televizyonlarda, haberlerde ve gazetelerin baş sayfalarında üzülerek ve utanarak tanıklık ettiğimiz, yaratılmışların en şereflisine reva görülen şiddet olaylarını ve bunları yapanları kınıyoruz. Genel anlamda halk eğitim çalışanları arasındaki birlik ve beraberliği artırmak, kadının toplumdaki rolüne dikkatleri çekmek ve bu anlamda kurumsal farkındalık oluşturmak için arkadaşlarımızın hepsi çok gayret ettiler ve bu programı hazırladılar" dedi. Programda, Kaymakam Aslan, iki şiir okudu. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Keskin ise "Anne" adlı şiiri okudu. Programda, gelin kaynana atışması gibi çeşitli atışmalar canlandırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: