Pazar Kaymakamı Aslan, Amerika'dan Döndü

İçişleri Bakanlığı tarafından bilgilerin artırılması ve uygulamaları yerinde görmek amaçlı eğitim seminerine katılmak üzere Amerika'ya gönderilen Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan,

İçişleri Bakanlığı tarafından bilgilerin artırılması ve uygulamaları yerinde görmek amaçlı eğitim seminerine katılmak üzere Amerika'ya gönderilen Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, ilçeye döndü.

Amerika'daki 45 günlük eğitim süresini tamamlayan Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hizmetlerine devam edeceklerini söyledi.

Amerika'da bulunduğu sürede üç aşamalı bir eğitimden geçtiklerini ifade eden Aslan, "İlk 15 günlük dönemde teorik eğitim ve ABD idari sistemini uygulamalı şekilde gördük. Bu eğitimi Virginia Eyaleti Richmond şehrindeki Commonwealth Üniversitesi uhdesinde yaptık. Ardından başka illerde çalışma ve gezilerimizi sürdükten sonra görev yerimize döndük. İnşallah orada görüp öğrendiklerimizi Pazar'ımızda en iyi şekilde uygulamaya çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Naci Güven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: