Pazar koşusu magandaya takıldı

Kırmızı ışıkta geçen sürücü yaya geçidinden geçmekte olan genç kıza böyle çarptı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı Kent Güvenlik Merkezi´nden izlenen şehrin değişik noktalarındaki 364 kameranın kaydettiği görüntüler, trafik magandalarının hatalarını gözler önüne seriyor.
[** **](http://video.mynet.com/habervideo/Trafik-magandasi-MEBESE-ye-yakalandi/998755/)
Kırmızı ışık ihlalleri, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kaza görüntüleri, sürücüleri direksiyon başında bir kez daha düşünmeye çağırıyor.
MOBESE kameralarının son 3 ay içinde kaydettiği kaza görüntüleri, polisin kazalar için alacağı tedbirlere de yön veriyor. Antalya Emniyet Müdürlüğü son günlerde gece-gündüz ayrımı olmaksızın MOBESE kameralarının kaydettiği kaza görüntülerini kamuoyunun dikkatini çekmek için basına dağıttı.
**PAZAR KOŞUSU KAZAYLA BİTTİ**
Görüntülerin en dikkat çekicilerinden biri, yaklaşık 3 hafta önce Konyaaltı Akdeniz Bulvarı´nda kaydedildi. Pazar koşusuna çıkan genç kız, saat 11.00 sıralarında yayalara yeşil ışığın yandığı yaya geçidinden karşıya geçmek istedi. Kaldırıma yakın olan minibüs trafik ışığına uydu.
Ancak ne yaya geçidi ne de kırmızı ışık tanımayan sol şeritteki araç sürücüsü, fren bile yapmadan yoluna devam etmek isterken, genç kızı ağır şekilde yaraladı. Trafik işaretlerine uymayan ve aşırı hızlı seyreden trafik magandalarının sebep olduğu diğer kaza görüntüleri de tüm sürücülere ders niteliğindeydi.
DHA
Anahtar Kelimeler: