Pazarcık Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç Oldu

Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç atandı. Yaklaşık...

Kahramanmaraş Pazarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç atandı. Yaklaşık bir yıldır Pazarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Sıddık Şirikci’den görevi devralan Ahmet Kılıç, ilçedeki okul müdürlerinden okullar hakkında bilgi aldı.

4+4+4 sistemi dolayısı ile okul müdürlerine sistem hakkında bilgi veren Kılıç, "Şahsıma tevdi edilen bu erdemli görevin onurunu yaşıyorum. Büyük bir sorumluluk gerektiren görevimin ne kadar ağır olduğunun da bilincindeyim." dedi.

Reklam
Reklam

Ahmet Kılıç, "Her meslek kutsaldır. Ama bizim mesleğimiz, yani öğretmenlik mesleği, mesleklerin en kutsalıdır. Zira mesleğimizin esas amacı, insana ve insanlığa hizmettir, fert ve toplum mutluluğunu sağlamaktır. Ancak bu meslek, sabır ister, fedakârlık ister, sevgi ve tahammül ister. Bütün meslektaşlarımızın bu anlayış içerisinde her yerde ve her zaman mesleğimizin onur ve şerefini yücelteceklerinden eminim." diye konuştu.

Kılıç, "İlçemizdeki okulların onarım, araç-gereç ve teknolojik donanım ihtiyaçlarının karşılanması, öğretmenlerimizin rehberlik ve hizmet içi eğitim yoluyla performanslarının daha da arttırılması için el birliği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm personelimizin, önceden olduğu gibi özlük hakları ve eğitimle ilgili her türlü işleri ve istekleri ilçemizde bekletilmeden sonuçlandırılacaktır. Bu konuda tüm personelimizin hizmetinde olacağımızı ve herkese kapımızın açık olacağını belirtmek isterim." açıklamasını yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: