Pazarcık’ta Dalsu Yağ’a kalite ödülü

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bulunan Dalsu Yağ, Türkiye Avrasya Tüketiciler Derneği 2011 Kalite Ödülü'ne layık görüldü.1996...

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bulunan Dalsu Yağ, Türkiye Avrasya Tüketiciler Derneği 2011 Kalite Ödülü'ne layık görüldü.

1996 yılında Pazarcık ilçesinde kurulan ve bölgede ardından sıkca söz ettirmeye çalışan Dalsu Yağ fabrikasına, Türkiye Avrasya Tüketiciler Derneği tarafından 'Akılda Kalan, Güven ve Kalite ile Sektöründe Öne Çıkan Marka' olarak ödülü verildi. İstanbul Zeytinburnu Olivium Outlet Center'da düzenlenen törene katılan Dalsu Yağ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Dalkara, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinden bir şirketin böyle bir ödüle layık görülmesinden dolayı onur duyduklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği'nin Avrasya Kalite Ödülleri töreninde de 'Akılda Kalan, Güven ve Kalite ile Sektöründe Öne Çıkan Marka' ödülünde muhtelif sektörlerde faaliyet yürüten şirketlerin yöneticilerini bir araya getirdi. Kalite ödüllerinde, satış sonrasında hizmet, kalite ve güven konusunda başarılı bulunan marka yöneticilerine ödülleri takdim edildi. Yaklaşık 50 marka içerisinde birinciliğe layık görülen Dalsu Yağ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Dalkara, ürünlerinde kaliteden ödün vermediklerini belirterek, “Şirketimizin felsefesinde ilk sırayı kalite alıyor. Müşteri memnuniyeti adına her sene faaliyetlerimizi bu minvalde yürüttük. Uzun ve meşakkatli bu yolda gayretlerimizin meyvelerini toplamaya başladık. Kendimize güvenimizin bir kanıtı olarak araştırmaya dahil olduk. Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği'nin tüketicilerle yaptığı araştırmalar sonucunda yağ konusunda 'Akılda Kalan, Güven ve Kalite ile Sektöründe Öne Çıkan Marka' seçilmemiz gururumuzu bir kat daha artırdı. Bu değerli birincilik ödülü müşteri memnuniyeti ve kalite anlayışına dayalı ticaret felsefemizin ne denli doğru olduğunun bir kanıtı. Kaliteli malzeme, özel tasarım ürünlerimiz, uygun fiyatlı kampanyalarımız ve reklam yatırımlarımızla sektörümüzde fark yarattık ve yaratmaya devam ediyoruz. Dalsu Yağ olarak tüm elemanlarımızla ve bayilerimizle gelecek senelerde hız kesmeden aynı başarıyı devam ettireceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: