Pazarcık'ta Pkk Operasyonunda 8 Kişi Tutuklandı

Mustafa KILIÇLI/ PAZARCIK 2011'de yakalanan PKK'lı bir teröristin sorguda verdiği bilgiler üzerine Pazarcık'ta H.H.B., A.T., İ.İ., S.A., A.U., İ.T., İ.İ.

Mustafa KILIÇLI/ PAZARCIK 2011'de yakalanan PKK'lı bir teröristin sorguda verdiği bilgiler üzerine Pazarcık'ta H.H.B., A.T., İ.İ., S.A., A.U., İ.T., İ.İ. ve M.U. adlı kişiler daha önce gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sonunda şüpheliler hakkında Malatya 21'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Dava devam ederken 8 kişi tahliye edildi. Son görülen duruşmada mahkeme heyeti şüphelilerin yeniden tutuklanmasına karar verdi. Duruşmaya da katılmadıkları belirtilen şüpheliler, Pazarcık İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 8 şüpheli, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: