Pazarcık'taki Deprem Kameraya Yansıdı

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, sabaha karşı meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından, en büyüğü 4.4 olmak...

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, sabaha karşı meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından, en büyüğü 4.4 olmak üzere birçok artçı sarsıntı daha meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi'nden edinilen bilgilere göre, depremin merkez üssü olarak, Pazarcık ilçesine bağlı Narlı beldesine yakın Çöçelli ve Hanobası köyleri olarak belirlendi. Bilgilere göre, halkın kısa süreli panik yaşadığı ve evlerinden dışarı çıktığı öğrenildi. Bir süre dışarda kalan vatandaşlar, daha sonra evlerine dönmeye başladı.

Reklam
Reklam

Deprem, Kahramanmaraş’ın bütün ilçelerinde hissedildi. Bundan 2 ay gibi kısa süre önce de buna benzer ard arda 4 ve üzerindeki şiddette depremler meydana gelmişti. Dün gece meydana gelen depremler, sabaha kadar küçük sarsıntılar şeklinde devam etti. Depremi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı Narlı kasabasındaki bir petrol istasyonundaki kemare görüntüledi. Deprem esnasında iki petrol çalışanının panik içinde kaçıştıkları görülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: