Pazar'da "49. Kütüphane Haftası" Kutlandı

Pazar'da "49. Kütüphane Haftası" dolayısıyla program düzenlendi.

Pazar'da "49. Kütüphane Haftası" dolayısıyla program düzenlendi.

Belediye Sergi Alanı'ndaki programa, Kaymakam Selçuk Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşaviri Bahattin Bozkurt, Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Emniyet Müdürü Güngör Kaptan, İlçe Müftüsü Vedat Başsan, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Aslan, yaptığı konuşmada, bir toplumun gücünün nitelikli bireylerden geldiğini ifade ederek, "İnsanlık hazinesinin elden ele, bu günlere gelmesinde kitaplar önemlidir" dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin şiirler okuduğu programda, son bir yılda kütüphaneden en çok kitap okuyan Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uzun ile okullarında en çok kitap okuyan öğrencilere ödülleri verildi.

Muhabir: Naci Güven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: