Pazarlamanın yıldızları ODTÜ'de buluşuyor

İSTANBUL (İHA) - ODTÜ İşletme Topluluğu'nun 15-17 Aralık tarihlerinde düzenleyeceği 1. Pazarlama Kongresi, pazarlama uzmanlarını öğrenciler ve akademisyenlerle buluşturacak. Ana sponsorluğunu Tansaş'ın üstlendiği Kongre'de Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden gelen öğrenci takımları Türkiye birincisi olmak için yarışacak.
ODTÜ İşletme Topluluğu'nun düzenlediği 1. Pazarlama Kongresi 15-17 Aralık 2004 tarihlerinde ODTÜ kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B Binasında gerçekleşecek. Kongre yarın saat 13.00'te start alacak.

Reklam
Reklam

ODTÜ İşletme Topluluğu'nun bu yıl ilkini düzenlediği 1. Pazarlama Kongresi, Türkiye'nin önemli pazarlama uzmanlarını, yarının pazarlama uzmanlarıyla buluşturacak. Yönetim bilimlerinin yükselen değeri pazarlamanın renkli ve zorlu dünyasını farklı bakış açıları ile tanıtmayı amaçlayan kongre zengin bir içeriğe sahip. Panel, seminer ve özel oturumların yanı sıra interaktivetinin de sağlandığı atölye çalışmaları kongrenin en ilgi çekici noktaları arasında bulunuyor.

Tansaş-ODTÜ İşletme Topluluğu işbirliği ile gerçekleşecek olan pazarlamada örnek olay yarışması da Türkiye'de bir ilk konumunda. Kongre'ye katılan Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden öğrencilerin oluşturduğu takımlar, "Tansaş'ın Yeni Tüketici Hakları" üzerine bir proje geliştirerek kongre boyunca edindikleri teorik bilgiyi pratik beceri ve yaratıcılıkla birleştirmeye çalışacaklar. Kongre kapsamında gerçekleştirilecek olan pazarlama örnek olay yarışmasında çeşitli üniversitelerden öğrenci takımlarının oluşturduğu üçer kişilik takımlar Tansaş'ın sunacağı "örnek olay" üzerinde pazarlama ile ilgili bilgilerini pratikte kullanma fırsatı bulacaklar.

Reklam
Reklam

Etkinlik boyuncu Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden ve ODTÜ'den öğrenciler pazarlamanın çeşitli alanlarından Türkiye'nin önemli isimleriyle biraraya gelme fırsatı bulacak. Ajans Ultra Başkanı Faruk Kaptan, Dışbank Kurumsal İletişim Grubu Yönetici Direktörü Murat Ermert, Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Nükhet Vardar, Tansaş Pazarlama Müdürü Bora Tanrıkulu, BSA Türkiye Genel Koordinatörü Tolunay Tomruk, Diye Danışmanlık ve Spy İstanbul'dan Murat Yurddaş, Milliyet Business Marka Yazarı Yar. Doç. Dr. Fatoş Karahasan, Evy Baby ve Evy Lady Yardımcı Marka Müdürü Candan Küçükcan, Coca-Cola Marka Müdürü Levent Soygür, Turkcell Kurumsal Sponsorluklar Birimi Başkanı Filiz Karagül, Türkiye Futbol Federasyonu Pazarlama Müdürü Cem Ülkeroğlu ve Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ömer Baybars Tek pazarlama zirvesine katılacak isimlerden bazıları olarak sıralanıyor. Kongre'nin ikinci günü Meral Okay'ın yapacağı "Dizi ve Medya Pazarlaması" adlı özel oturumun ise yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Reklam
Reklam