Pazarlar Heyeti'nden İller Bankası Bölge Müdürü'ne Ziyaret

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir ve AK Parti Pazarlar...

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir ve AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, İller Bankası Bölge Müdürü Mustafa Bayram’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan İller Bankası Bölge Müdürü Mustafa Bayram, “Pazarlar ilçesi ile ilgili çalışmaları yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Pazarlar İlçemizde yapılan çalışmalar takım ruhu ile yapılmaktadır. Pazarlar için yapılacak çalışmalarda birlik ve beraberlik ruhu öne çıkıyor. Bizlerde bunu takdir ediyoruz ” dedi.

Reklam
Reklam

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “Hemşerimiz Mustafa Bayram ile makamında görüştük. Görüşmede İlçemizde yaptığımız projeler ile ilgili hemşehrimiz İller Bankası Bölge Müdürü Mustafa Bayram ile bilgi alışverişinde bulunduk. Bizlere destek olacağını belirten Mustafa Bayram’a teşekkür ederim” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: