Pazarlar İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü Web Sitesi Yayına Girdi

Pazarlar İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü resmi web sitesi kurdu.İç Ege’nin kiraz, vişne ve...

Pazarlar İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü resmi web sitesi kurdu.

İç Ege’nin kiraz, vişne ve meyve deposu olan Kütahya’nın Pazarlar ilçesindeki üreticilere hizmet vermek amacı ile Pazarlar İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından web sitesi kuruldu.

Pazarlar İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından kurulan web sitesinde üreticilere, haberler, duyurular, tarımsal desteklemeler, tarımsal istatistikler, tarım bültenleri, iletişim bilgileri, hava durumu gibi konulardan genel bilgiler veriliyor.

Reklam
Reklam

Bu konuda açıklama yapan Pazarlar İlçe Gıda Tarım Ve Hayvancılık ilçe Müdürü İlkay Çetin, “İlçemizdeki tarım ve hayvancılık ile geçimlerini sağlayan üreticilerimizi internet üzerinden bilgilendirmek, üreticilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak, desteklemelerden en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak üzere web sitesi kurduk. Üreticilerin daha fazla yararlanması için internet sitemiz devamlı güncellenmektedir. Üreticilerimiz 'www.pazarlartarim.gov.tr' adresinden haberler, duyurular, tarımsal desteklemeler, tarımsal istatistikler, tarım bültenleri, iletişim bilgileri, hava durumu gibi konulardan genel bilgileri alabilirler” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: