Pazarlar Ortaokulundan Türkiye Derecesi

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Kılıçaslan Eğitim Kurumları işbirliğince düzenlenen 'Ulusal 100 Temel...

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Kılıçaslan Eğitim Kurumları işbirliğince düzenlenen 'Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması’nda, Kütahya'nın Pazarlar ilçesindeki Pazarlar Ortaokulu öğrencilerinden Ayşe Çimen, Türkiye genelinde ilk 20 öğrenci arasına girerek madalya kazandı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Pazarlar Ortaokulu Müdürü Ünal Bek, öğrencisinin başarısından ötürü gurur duyduğunu aktararak, “Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Özel Kılıçaslan Eğitim Kurumları işbirliğince düzenlenen 'Ulusal 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması’na katılan okulumuz öğrencilerinden Ayşe Çimen, 65 ilden 601 okul ve bin 200 öğrencinin katıldığı yarışmada, Türkiye genelinde ilk 20 öğrenci arasına girerek madalya kazandı. Ayrıca okulumuz, 601 okul içerinde 28. olarak ilk kez katıldığı böylesine geniş katılımlı bir yarışmada önemli bir başarıya imza attı. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan Türkçe Öğretmeni Selim Kafalı’ya, öğrenci velilerine ve öğrencilerime teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Berk, önümüzdeki yılda daha iyi bir çalışmayla, daha başarılı sonuçlar alınacağına inandığını da dile getirdi.

Başarılı öğrenci Ayşe Nur Çimen ise, duygularını “Umarım elde ettiğimiz bu başarı bizden sonraki arkadaşlarımız için örnek olur ve onlar hem okulumuza hem de ilçemize daha büyük başarılar kazandırırlar” diyerek ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: