Pazarlar Ziraat Odası Kuruldu

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Ziraat Odası'nın yeni kurulduğu ve olağan genel kurulunun yapılacağı bildirildi.Pazarlar Öğretmenevi...

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, Ziraat Odası'nın yeni kurulduğu ve olağan genel kurulunun yapılacağı bildirildi.

Pazarlar Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına Belediye Başkanı Ahmet Torun, Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş, Genel Sekreter Şule Seven, Yönetim Kurulu üyesi Kemal Güven, Hisarcık Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çalışkan, Pazarlar Ziraat Odası kurucu başkanı Kamil Ünal ve kurucu üyeler katıldı.

Bilgilendirme toplantısında konuşan Kütahya Ziraat Odası Başkanı Ömer Demirtaş, “Pazarlar ilçemizde ziraat odası kurma çabalarımız sonuçlandı. 26 Haziran tarihinde olağan kongresini yaparak Pazarlar Ziraat odasını faaliyete geçireceğiz. Pazarlar Ziraat Odasının açılmasında çok emeği geçen başta belediye başkanı Ahmet Torun olmak üzere herkese teşekkür ederim. Ziraat odasını kurmak zor meşakkatli bir iştir. Sizler bunu başardınız. İnşallah bundan sonra beraber çiftçimize hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Pazarlar Ziraat Odası Kurucu Başkanı Kamil Ünal, yaptığı konuşmada, "Çevremizdeki tüm ilçelerde ziraat odası var. Ancak Pazarlar ilçemizde ziraat odamız yoktu. Bu eksikliğin olmaması için arkadaşlarımız önerdiler. Bende bu işe talip oldum ve Belediye Başkanımız Ahmet Torun’un bizlere verdiği destek ile buralara getirdim. Çalışmalarımız sayesinde artık ilçemizde Ziraat odası kuruldu. Burada birlikte yürüyeceğiz. İlçemiz çiftçisinin sorunlarını beraber çözeceğiz. Çiftçimizi ekonomik olarak refaha ulaştırmak için beraber çalışacağız" dedi.

Pazarlar Belediyesi Ahmet Torun ise, “2007 yılından beri Ziraat odasının ilçemizde kurulması için çalışıyorduk. O gün bu günmüş. Ziraat odası ilçemizde büyük bir eksiklikti. Bu eksikliğin giderilmesinde sizlerin göstermiş olduğu özverili çalışmalarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: