Pazarlarda Bahar Temizliği

Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki tüm pazarlarda temizlik yapılıyor.

Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki tüm pazarlarda temizlik yapılıyor.

20 kişilik ekipler tarafından düzenli olarak temizlenen Yenimahalle pazarlarının denetimleri de aynı hassasiyetle yapılıyor. Zabıta ekipleri tarafından denetlenen pazarlarda, protokol gereğince, satıcıların belediyenin verdiği yaka kartını takmaları, bağırarak satış yapmamaları, ürünler üzerinde etiket olması, bozuk terazi ve temizlik şartlarına uymaları gibi şartlara dikkat ediliyor. Şartları yerine getirmeyen pazarcılar önce uyarılıyor, belirtilen kurallara uymamaları durumunda ise cezai işlem uygulanıyor.

Reklam
Reklam

Yenimahalle sınırlarında çok sayıda pazar olduğunu ancak temizlik ekiplerinin düzenli olarak temizlik yaptığını kaydeden Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Medeniyet ve çağdaşlığın ilk şartı temizliktir. Temizlik bizim birinci önceliğimizdir. İlçenin temizliğini kurduğumuz ekiplerle düzenli olarak yapıyor ve denetliyoruz. Yenimahallelinin sağlıklı bir ilçede yaşaması için hassas çalışıyoruz. Pazarlarımızı da tüm ilçe temizliğine gösterdiğimiz hassasiyet ile özel ekiplerimizle deterjanlı sularla temizliyoruz"

dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: