Pazarlar'da İftar

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamlığı, Ramazan etkinlikleri kapsamında Pazarlar ilçe protokolüne, şehit yakınlarına, gazilere ve ihtiyaç sahiplerine...

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakamlığı, Ramazan etkinlikleri kapsamında Pazarlar ilçe protokolüne, şehit yakınlarına, gazilere ve ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği verdi. Pazarlar Çok Programlı Lisesi Konferans Salonu'nda verilen iftar yemeğine katılımın yoğun olduğu bildirildi.

İftar yemeğinden önce ve yemekten sonra Pazarlar Müftüsü kadir Ünal tarafından yemek duası yapılırdı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, davetlilerin Ramazan ayını kutlayarak katılımlarından dolayı Pazarlar Kaymakamlığı adına konuklarına teşekkür etti. Türkiye’de barışın, huzurun ve mutluluğun kalıcı olması için birlik ve beraberliklerin bozulmaması gerektiğini söyleyen Çınar, “Ramazan ayında verilen iftarlar birlik ve beraberlik ruhunu yansıtıyor. Önemli olan bu birliktelik ruhunu sürekli kılmaktır” diye kaydetti.

Reklam
Reklam

Pazarlar Kaymakamlığınca verilen iftar yemeğine İlçe Kaymakamı İshak Çınar, Ak Parti İlçe Başkanı Bilal Demirci, MHP İlçe Başkanı Osman Ünal, CHP İlçe Başkanı Alaattin Kandemir, Demokrat Parti İlçe Başkanı Recep Çatal, Demokratik Sol Parti İlçe Başkanı Yılmaz Kul, daire amirleri, çok sayıda sivil toplum kuruluşu başkanları ve yöneticileri, esnaf odaları başkanları ve yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: