Pazarlarda Ramazan Indirimi

Kocaeli Gebze ilçesi Pazarcılar Odası, Ramazan ayı dolayısıyla pazarlarda indirimli fiyatlar uygulanacağını duyurdu. Basın toplantısı...

Kocaeli Gebze ilçesi Pazarcılar Odası, Ramazan ayı dolayısıyla pazarlarda indirimli fiyatlar uygulanacağını duyurdu.

Basın toplantısı düzenleyen Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Ramazan ayı münasebetiyle pazarlarda indirimli fiyatların uygulanacağını belirten Erattır, "Pazarcı esnafı olarak Ramazan ayı boyunca sebze-meyve ve giyimde indirimli fiyalarımızla müşterilerimize hizmet sunacağız." dedi. Erattır, bu uygulamanın Türkiye'de bir ilk olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Gebze'nin uzun zamandır gündemini meşgul eden Cuma Pazarı konusuna da değinen Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır, "4 yıl önce bize Cuma Pazarı kaldırılsın denildiğinde karşı çıkıyorduk. Ama bugün pazarın kaldırılması bir şarttır. Gelişen ve değişen Gebze'ye yakışır bir pazar alanı oluşturulmalı." ifadesini kullandı. Semt pazarlarıyla ilgili Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası belediyeleri ile çalışmalar yaptıklarını belirten Erattır, semt pazarları için çalışmaların hızlandırılması gerektiğini söyledi. Erattır, "Gebze'de 5, Darıca'da 3, Çayırova ve Dilovası'nda 2 olmak üzere semt pazarı projesi bulunuyor. Bu projeyle birlikte 24 cadde ve sokaktaki pazar sayısı 12'ye düşecek. Pazarcı esnafımız da gönüllü olarak semt pazarlarına taşınmaya hazırlar." diye konuştu.

Pazarlarda yaşanan sorunlara da değinen Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattır şunları dile getirdi: "Pazarlarda bağırma, çürük mal verme ve argo kelimelerin kullanılması yasak. Bunların denetimini hem Gebze Pazarcılar Odası olarak biz hem de zabıta ekipleri yapıyor. Bu konuyla ilgili 2017'ye kadar eğitimler devam edecek. Vatandaşımız şikayetlerini belediye zabıtalarına ve Gebze Pazarcılar Odası'na yapabilirler." Erattır, pazarlardaki kapkaç ve hırsızlık olaylarının alınan önlemlerle birlikte yarıya düştüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: