Pazarspor Basketbol Takımı Belediye Başkanı Basa'yı Ziyaret Etti

Pazarspor basketbol takımı, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'yı ziyaret etti.

Pazarspor basketbol takımı, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'yı ziyaret etti.

Rize'de 1995-1998 yaş kategorisinde il birincisi olan bayan basketbol takımı, teknik direktör Volkan Yıldırım ve yardımcısı Hüseyin Ferah ile Basa'yı makamında ziyaret etti.

Basa, yaptığı konuşmada, başarılı bir takımın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, "Trabzon'da, Sivas, Erzurum, Ordu, Trabzon ve Giresun takımlarının katılımıyla yapılacak bölge turnuvasında sizden şampiyonluk bekliyorum. Sizler bu işi başaracak güçtesiniz. Rize ve Pazar'ımızın ismini en güzel şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Her zaman yanınızdayız" dedi.

Reklam
Reklam

Yıldırım ise bölge şampiyonasına çok iyi ve iddialı hazırlandıklarını belirterek, "Şampiyon olmak için mücadele edeceğiz. Belediye olarak yaptığınız katkılardan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Naci Güven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz