Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: "Çorumspor Karşısında Farklı Galip Geldiğimiz Için Mutluyuz"

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta sahasında Çorumspor'u 4-0 yenen Pazarspor'un teknik direktörü Şevki Tonyalı, rakipleri karşısında farklı galip geldikleri

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta sahasında Çorumspor'u 4-0 yenen Pazarspor'un teknik direktörü Şevki Tonyalı, rakipleri karşısında farklı galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Tonyalı, Çorumspor karşılaşmasının umdukları gibi olduğunu belirterek, "Farklı galip geldiğimiz için mutluyuz. Arkadaşlarımızın iyi mücadelesiyle rakibi küçümsemeden, saygı duyarak istediğimiz 3 puanı aldık" dedi.

Çarşamba günü deplasmanda Gölcükspor maçına çıkacaklarını ifade den Tonyalı, "Deplasmanda kazanamama stresini orada üzerimizden atmak istiyoruz. Şimdi bu maça en iyi şekilde hazırlanarak puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Naci Güven / Selçuk Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz