Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: "Hedefimiz, Ligde Ilk 5 Içerisinde Olmak"

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Pazarspor'un teknik direktörü Şevki Tonyalı, hedeflerinin ligi ilk 5 içerisinde bitirmek olduğunu

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Pazarspor'un teknik direktörü Şevki Tonyalı, hedeflerinin ligi ilk 5 içerisinde bitirmek olduğunu söyledi.

Tonyalı, 1-0 yenildikleri Tekirova Belediyespor maçında kötü oynadıklarını belirterek, "Yani alacağımız bir puan bile bizim için lüks olacaktı. Kötü bir görüntü ortaya koyduk. Kaybımızın nedenlerine baktığımız zaman, futbolcularımızda motivasyon anlamında eksiklikler gördüm. O anlamda bugünden itibaren arkadaşlarımızı İstanbulspor maçı kampına aldık" dedi.

Reklam
Reklam

Pazarspor'un ligdeki hedefi doğrultusunda konuşan Tonyalı, "Ben asla sezon başında 'şampiyonluk hedefiyle yola çıkıyoruz' demedim. Bir takımda görev alıyorsanız bir hedefiniz olmalıdır. İlk haftalarda aldığımız iyi sonuçlar bizi iyi bir hedefe doğru sürükledi. Siz ne açıklama yaparsanız yapın, aldığınız olumlu ya da olumsuz sonuçlar sizin hangi hedefte olduğunuzu gösteriyor. Bizim hedefimiz ilk beş içerisinde yer almaktı. Şu anda da o hedefteyiz" diye konuştu.

Yaşanan sakatlıklar doğrultusunda devre arasında transfere ihtiyaç duyduklarını dile getiren Tonyalı, "Hiç saklamaya gerek yok. En az 3 oyuncu transferine ihtiyacımız var. Daha önce defans ve ön libero mevkisinde transfere ihtiyaç olduğunu düşünüyordum, fakat yaşanan sakatlıkları neticesinde orta sahaya da bir oyuncu transferi gerekiyor" dedi.

Muhabir: Naci Güven / Selçuk Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz