Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: "İlk 5 Takımın Şansı Kadar Bizim De Play-off Şansımız Var"

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Pazarspor'un teknik direktörü Şevki Tonyalı, ligde ilk 5 takımın şansı kadar kendilerinin de

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Pazarspor'un teknik direktörü Şevki Tonyalı, ligde ilk 5 takımın şansı kadar kendilerinin de play-off şansının olduğunu söyledi.

Tonyalı, play-off mücadelesi verdiklerini ve şanslarının devam ettiğini belirterek, "Biz tüm çalışmalarımızı aynı ciddiyet ve disiplin ile galibiyet üzerine yapıyoruz. İlk 5 takımın şansı kadar bizim de play-off şansımız var" dedi.

Hafta sonu oynayacakları Bergama Belediyespor maçını kazanmayı arzu ettiklerini ifade eden Tonyalı, "Bunu yapabilecek güçte olduğumuza inanıyoruz. Seyirci avantajımızı da kullanarak, üç puan alıp play-off iddiamızı ligin kalan maçlarına taşımak istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Naci Güven / Selçuk Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz