Pazarspor'da Hazırlık Çalışmaları Devam Ediyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek Pazarspor, hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek Pazarspor, hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde gerçekleştirilen iki haftalık kampın ardından kente gelen Pazarspor, lig hazırlıklarına teknik direktör Şevki Tonyalı ve yardımcı antrenörler Selçuk Yıldırımkaya ile Kenan Sivrikaya yönetiminde kendi tesislerinde devam ediyor.

Tonyalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, her geçen gün lige daha hazır hale geldiklerini belirterek, "Ancak, geçen yıldan kalan sakatlıklar kadroyu şekillendirmede sıkıntılara neden oluyor. Çalışmalarımızı sakatlıkların gölgesinde devam ettiriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Eksik mevkilere takviyelerde bulunduklarını ifade eden Tonyalı, "Yine de özellikle forvete nokta transfer gerekiyor. Lig başlayana kadar eksiklerimizi giderip, önceki yılların aksine özellikle ilk haftalarda iyi sonuçlar alarak hedefe kilitlenmek istiyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Naci Güven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: