Pazarspor'da Transfer

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Pazarspor, prensipte anlaştığı 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Pazarspor, prensipte anlaştığı 3 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Sportif Direktörü Hasan Balta, yönetim kurulu üyesi Hızır Yıldız ile Kızılcahamamspor'dan transfer edilen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Tolga Tarakçı ile 23 yaşındaki stoper Ramazan Tok, Pazarspor altyapısından yetişen ve Fındıklıspor'da forma giyen 18 yaşındaki stoper Semih Sarı katıldı.

Balta, ara transferde 3 oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını belirterek, biri forvet, ikisi stoper 3 futbolcuya sözleşme imzalattıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Yaptıkları takviyelerle takımı güçlendirmeye çalıştıklarını ifade eden Balta, "Yaptığımız takviyelerle takımımızı güçlendirmeye çalışıyoruz. Transfer bitimine kadar bir iki oyuncuyu daha kadromuza dahil etmek istiyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor" dedi.

Konuşmaların ardından 1,5 yıllık sözleşmeye imza atan sporcular, Pazarspor'un ve kendilerinin başarısı için çok çalışıp ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Muhabir: Naci Güven

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz