Pazartesi Günü Bozüyük’te 12 Bin 905 Öğrenci Ders Başı Yapacak

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, pazartesi günü ilk ve orta öğretimde toplam 12...

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Hanifi Başıbüyük, pazartesi günü ilk ve orta öğretimde toplam 12 bin 905 öğrencinin ders başı yapacağını bildirdi.

2012-2013 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte velilere ve öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başıbüyük, “Eğitim uzun soluklu ve süreci uzun olan bir iştir. Bu anlamda öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin bir araya gelerek ortak bir kanaat ve sinerji oluşturması çok önemli. Dolayısıyla velilerimizden şunu rica ediyorum: Çocuklarımız yaz döneminden çıktıkları için rehavet içinde olabilirler. Öğrencilerin şimdiden uyku düzenlerini ayarlamalarını, kıyafetlerini almalarını ve derse hazır bir şekilde okula gelmelerini rica ediyoruz. Velilerden yeni eğitim ve öğretim yılında bizlere yardımcı olmalarını ve öğretmen arkadaşlarımıza sürekli moral vermelerini çok önemsiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

2012-2013 Eğitim yılını akademik olarak daha başarılı geçireceklerini anlatan Başıbüyük, “İyi başarılar elde edebilmek için gerekli tedbirleri aldık. Bütün okulların tabiri caizse tomografisini çektik. Hangi branşlarda daha iyiyiz, hangi branşlarda eksiklerimiz var, bunların hepsini tek tek tespit ettik ve buna göre önümüzdeki günlerde çalışmalar yapacağız. Burada öğretmen arkadaşlarımın ve velilerimizin destekleriyle Bozüyük’ün eğitim seviyesini bulunduğu noktadan daha ileri seviyelere çıkaracağız. En önemlisi de öğrencilerimizin sabırlı, kararlı ve inançlı bir şekilde çalışmasıdır. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başıbüyük, bu yıl çeşitli sınavlara girecek öğrencilere dönemin başından itibaren Rehberlik Araştırma Merkezi’nin desteğiyle verimli ders çalışma ve zamanı verimli kullanma yöntemleriyle alakalı çeşitli seminerler vereceklerini de kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz