Pazartesiden pazara kilo verdiren diyet

Kilonuz için farklı günlerde motivasyon sağlayın, hafta boyunca basit diyet ipuçlarını uygulayın.

Kilo vermek her zaman iyi hissettirir. Biz de bunun için haftalık diyet programı hazırladık. Umuyoruz bu diyeti bozmadan 1 hafta geçirebilirsiniz.

İki haftada nasıl 5 kilo verilir?

PAZARTESİ - GÜNE GÜÇLÜ BAŞLAYIN

İnsanların %57'si bir diyete başlamak için pazartesini beklemeleri bir suçluluk çektirir. Motivasyon zirvede olduğundan , spor salonu veya koşmak için 45 dakika önce uyanıp hareket edin. Bonus : Pazartesi günü için meyve ya da yumurta akı, sebze veya yoğurt gibi sağlıklı bir kahvaltı tavsiye eden Johns Hopkins , kilo yönetimi konusunda şu tavsiyelerde bulunuyor.

Reklam
Reklam

Potansiyel diyetler ( iş yemekleri, mutlu saatler vs ) umut verici olarak görünse de , mücadele çok olay değildir: Asıl önemli olan haftanın geri kalanını planlamak ve iş etkinliğinden sonrada bu durumu sürdürmek.

SALI : ŞIKLIĞI ARA

Nasıl kilo verilir ''sağlıklı bir akşam yemeği fikri'' beslenme ve kilo kaybı ile ilgili bu tip soruları San Diego o State Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre , haftanın herhangi bir gününe göre Pazartesi Ve Salı Günleri yüzde 30 daha yüksektir.

ÇARŞAMBA : TOPARLANIN

İddalı bir başlangıç yaptığınızı varsayarsak, bunu yönlendirecek durum çarşamba günü gelmektedir . Marketten sebze ve meyve eksikliklerinizi tamamladığınızdan emin olun . Ulusal Manav Derneğine göre çarşamba günleri marketlerin yada manavların en az yoğun olduğu zamandır .

Cornell Üniversitesi'nden yapılan bir araştırmaya göre çoğu kadın için cuma günü dibe vurdukları gün olarak anımsanmaktadır . Çarşamba günü tartılın ve kendinize iyi gelecek şeyler söyleyin . Haftada en az bir kaç kere tartılabilirsiniz.

Reklam
Reklam

PERŞEMBE: ANTREMAN AYARLAYIN

Spor Salonu katılımlarında Johns Hopkins Üniversitesi'nden yapılan bir araştırmaya göre , perşembe günü önemli ölçüde düşmektedir . Cuma günü en fazla olarak kabul edilmektedir . Bence bir arkadaşınızla spor tarihini ayarlayıp , gitmeden önce ödemenizi yapın belki bir bonus falan sağlıyabilir yada yerinizi ayırtın böylece daha rahat hissedeceksiniz.

Mutlu Saatler Geçirmek ? Spor salonuna gidi ve düzenli şekilde egzersiz yaptığınızda , kendinizi çok iyi hissedeceksiniz . Boşuna niye para vereseniz ki ? Spor salonuna gittiyseniz gerektiği gibi egzersizlerinizi ve sporunuzu yapın .

CUMA: DAR KOTUNUZU GİYİN

İnsanlar cuma sabahlarında, yapılan araştırmalara göre en az tartılan ve sıska pantolon giymek istedikleri sonucuna vardılar . Bir hatırlatma olarak , başarılı bir diyetin sonunda zayıflandığı takdirde , bir ödül olarak bu dar pantolonu giyebilirsiniz . Haftasonu cuma başlarsa, yüzde 40 oranında hileler olmaktadır. Diyetinizi bırakmayın .

Cuma sabahı , her zaman ki gibi sağlıklı kahvaltı ve öğle yemeği yiyebilirsiniz . Ekmek sepeti , bir içki veya bir tatlı seçebilirsiniz . ( Her hafta sonu aktivitesinde kilo kaybı ipuçlarını size daha sonra söyleyeceğiz . )

Reklam
Reklam

CUMARTESİ: HAVANIZI ATIN

İnsanlar , obezite çalışmasındaki bir dergiye göre haftanın herhangi bir gününe göre cumartesi günü 236 kat daha fazla kalori tüketmekte . Ara sıra yağlı yemek yemekteler. Cumartesi günü kendinizi tedavi etmek için bir yemek seçin . Diyetlerinizi hiç bir zaman aksatmayın. Yemeklerinize her zaman dikkat edin , unutmayın diyetin tatili olmaz .

PAZAR: BİR ŞEY YAPIN (HERHANGİ BİR ŞEY!)

Pazar günleri kendinizi bir plajdaki sandalyede, ya da kanepede olabilirsiniz. Fiziksel aktiviteler için Johns Hopkinse göre haftanın herhangi bir gününe göre pazar günü en düşük düzeydedir. Sahilde uzun bir yürüyüş , bir arkadaş yada havuz kenarında bir kaç tur bisiklete binmek : sizi fiziksel açıdan tazelenmenizi sağlar . Bir iki saatlik acelesiz hareketler dışında , 30 dakikalık çalışmalar yapın ve kalorilerinizi yakın .