Pazaryeri Belediye Başkanı Yalçın'dan Ziyaretler

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ın Ankara'da çeşitli ziyarette ve temaslarda bulunduğu bildirildi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın'ın Ankara'da çeşitli ziyarette ve temaslarda bulunduğu bildirildi.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, Tapu ve Kadastro Genel Müdür Vekili Davut Güney ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Eldemir'i, İl Genel Meclisi üyesi Hüseyin Ünal ile birlikte ziyaret ettiğini kaydetti.

Kısa bir zaman içerisinde çalışmalarla ilçede değişimi ve gelişimi yakalayacaklarını belirten Yalçın, şunları ifade etti:

Reklam
Reklam

"Yeni teşvik sistemi ile ilçemize yatırım yapmak isteyen sanayi kuruluşları belediyemizi ziyaret etmektedir. İmar yönünden yapacağımız çalışmalar büyük önem arz ediyor. Şehirleşme ve imar çalışmalarına başlamamız gerekliliği ortaya çıkmıştır. Belediye Meclisi ile 48 dairelerin yanındaki park alanını konut alanına dönüştürmek için aralık ayındaki belediye meclisi toplantısında gerekli imar tadilatını yaparak bu süreci başlattık. Pazaryeri'nin ufkunu açacak değişimini ve gelişimini hızlandıracak çalışmalara hızla devam ediyoruz. İlçemizin sadece tarımda değil, tarım, sanayi ve turizm olmak üzere bütün alanlarda gelişmesini istiyoruz. Aynı zamanda ilçemizin köklü tarihini ortaya çıkarmak için çalışmalarımız devam ediyor."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz