Pazaryeri Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı

BİLECİK (AA) - Pazaryeri Belediyesi nisan ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, başkanlığında yapıldı.

Pazaryeri Belediyesi nisan ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, başkanlığında yapıldı. Yalçın, yerel seçimlerde meclis üyeliğine seçilen AK Parti'den 5, MHP'den 4 meclis üyesinin katıldığı belediyedeki toplantıda, seçimlerin geride kaldığını, parti rozetlerini bir kenara bırakarak birlik ve beraberlik içinde kente en iyi hizmeti yapmak için çalışacaklarını söyledi. Toplantıda, 12 gündem maddesi görüşülürdü. Daha sonra meclis başkan vekilliği, meclis katipliği, belediye encümen üyelikleri ve imar ile bütçe komisyon üyeliklerinin seçimlerinin ardından Tarihi Kentler Birliği üyeliklerine Belediye Başkanı Yalçın ve Recep Aktaş, Bilecik Belediyeler ile Karasu Birliği üyeliğinin seçimi yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: