Pazaryeri Ilçesinde Kadir Gecesi'nde Sakalı-Şerif'e Ilgi

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, Kadir Gecesi'nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'e vatandaş, yoğun ilgi gösterdi.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde, Kadir Gecesi'nde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'e vatandaş, yoğun ilgi gösterdi. Doğanlar Mahallesi camisinde bulunan Sakal-ı Şerif, Yüzbaşı Mahallesi camisinde halkın ziyaretine açıldı. Gecede yoğun ilgi dolayısıyla vatandaşların bir çoğu camide yer bulamadı. Sakal-ı Şerif'i, Hz. Peygamber'e saygı ve sevgilerinin bir tezahürü olarak ziyaret eden vatandaşlar, tekbirler eşliğinde salavat getirdi. Sakal-ı Şerif'e dokunmak, öpmek isteyen vatandaşlar, cami içerisinde uzun kuyruklar oluşturdu. Kimi vatandaşlar çocuklarını da yanlarında getirerek, gecenin manevi atmosferini yaşadı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: