Pazaryeri’nde 100 öğrenci kitap fuarına gönderildi

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ilçede eğitim veren ortaokul ve liselerden 100 öğrenci Bursa’da düzenlenen kitap fuarına gönderildi.Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, eğitime her zaman önem verdiklerini belirtti.

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ilçede eğitim veren ortaokul ve liselerden 100 öğrenci Bursa’da düzenlenen kitap fuarına gönderildi.
Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, eğitime her zaman önem verdiklerini belirtti. Yalçın, “Eğitim ve öğretimin, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin ve değerli öğretmenlerimizin Pazaryeri Belediyesi olarak her zaman yanındayız. Belediye başkanlığımızın sponsorluğunda İlçemizdeki ortaokul ve liselerimizden 100 öğrencimizi Bursa’da düzenlenen kitap fuarına yolcu ettik. Öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz