Pazaryeri'nde Şiir Dinletisi

Pazaryeri ilçesinde, lise öğrencileri tarafından "Bir Bahar Akşamı" başlıklı şiir dinletisi yapıldı.

Pazaryeri ilçesinde, lise öğrencileri tarafından "Bir Bahar Akşamı" başlıklı şiir dinletisi yapıldı.

Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesi Salonu'nda, edebiyat öğretmeni Necla Yıldız'ın hazırladığı ve öğrencilerin görev aldığı etkinliğe, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ve Şube Müdürü Turan Kaya, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cem Güler, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Ünal, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile veliler katıldı.

14 öğrencinin gitar eşliğinde şiirler okuduğu etkinlikte, bir öğrencinin "Küçüğüm" adlı şiiri okuması sırasında izleyicilerin duygulandığı görüldü.

Reklam
Reklam

"Sarı Saçlım, Mavi Gözlüm ve Sakarya" şiirini okuyan okulun müdür yardımcısı Mehmet Köroğlu da katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: