Pazaryeri'nden Kısa Kısa

Pazaryeri Belediyesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğinde, şehitlikte bakım çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

Pazaryeri Belediyesi ve İlçe Jandarma Komutanlığı işbirliğinde, şehitlikte bakım çalışmalarının yapıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 98. yıl dönümü dolayısıyla, İlçe Jandarma Komutanlığı askerleri ile birlikte bakım çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Çanakkale Zaferi'nin büyük zafer olduğunu ifade eden Yalçın, "Şehitlik mertebesine ulaşanlara çok şey borçluyuz. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nü ilçemiz şehitliğinde kutlayacağız. Bakım ve onarım çalışmalarına hız verdik. Bize bu çalışmalarda destek veren İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür ederim" dedi.

Reklam
Reklam

-Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden kan bağışı

(Fotoğraflı)

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Pazaryeri Meslek Yüksekokulu öğrencileri "Genç nesil kan verir" sloganıyla kan bağışı kampanyasına katıldı.

Eskişehir Kızılay Kan Merkezi'nden Dr. Ömer Lütfi Tabakçı ve Yüksekokul Müdürü Faruk Akın, akademik personelin ve öğrencilerin kampanyaya desteklerinden mutluluk duyduklarını belirtti.

Dr. Tabakçı, kız öğrencilerin kan vermeye daha duyarlı olduğunu ancak birçoğunun kilolarının yeterli olmadığından kan veremediklerini bildirdi.

Muhabir: İbrahim Öztosun / Muhsin Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz