Pazaryeri'nden Kısa Kısa

BİLECİK(AA) - Pazaryeri ilçesinde, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) yurtlarında barınan öğrencilere, "Arkadaşlık İlişkileri ve Takımdaşlık" konulu seminer verildi.

"Pazaryeri Kaymakamlığı Okullararası Masa Tenisi Turnuvası" sona erdi Pazaryeri ilçesinde, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği "Okullarararası Masa Tenisi Turnuvası" sona erdi. Kaymakam Vekili Bekir Çelik, İlçe Garnizon Komutanı İsmail Erdin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican'ın da hazır bulunduğu final maçına 32 öğrenci katıldı. Kızlar ve erkekler olmak üzere iki katagoride yapılan müsabakalarda, ortaokullar kategorisi kızlarda, Atatürk Ortaokulundan Ayşenur Kadıoğlu, erkeklerde aynı okuldan Muhammet Can Demirel birinci oldu. Liselerde birincilikleri kızlarda Kız Teknik ve Meslek Lisesinden Sevilcan Şenol, erkeklerde ise Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesinden Uğur Aydı elde etti. Dereceye giren öğrencilere kupalarını, Çelik, Erdin ve Bilican verdi. Diğer 20 sporcuya madalya verilirken, ilk 3'e giren gruplara, tenis raketi hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: