Pazaryolu İlçe Müftüsünden Miniklere Ziyaret

Kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde Pazaryolu İlçe Müftülüğünce 75. Yıl Yatılı Bölge Okulu Pansiyonunda kalan...

Kutlu doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde Pazaryolu İlçe Müftülüğünce 75. Yıl Yatılı Bölge Okulu Pansiyonunda kalan öğrencilere ziyaret düzenlendi. Efendimizin Kutlu doğumunun da gündeme alındığı ziyarette çocuklara gül dağıtıldı. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Aylık Çocuk Dergisi ve kısa surelerin çocukların anlayacağı dilde anlatıldığı ‘Cemil Dede’ adlı eser de hediye edildi.

Öğrencilerin sorunlarıyla yakından ilgilenen başta YİBO Müdür Yardımcısı Hasan Çağıl olmak üzere Pansiyon çalışanlarına teşekkür eden İlçe Müftüsü Cahit Küçükyıldız miniklerle beraber olmaktan memnun olduğunu ve bu ziyareti sık sık yapmak istediğini bildirdi.

Reklam
Reklam

İlçe Müftüsü Küçükyıldız, “Biz büyükler küçüklerimizin hep örnek aldıklarıyız. Yarınlarımızdan şikâyetçi olmak istemiyorsak hep çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olmak ve onlara bunu hissettirmek durumundayız. İlk ve ortaokul çağı çocuklarımız ailelerinden uzakta ve aile şefkatine en çok ihtiyaç duydukları dönemdeler. Biz onlara aile olamasak da yanlarında olmakla vereceğimiz destek onlara yetecektir. Geleceğimizin emaneti çocuklarımıza vereceğimiz emek bizim en hayırlı yatırımımız olacaktır. Efendimiz bir sözlerinde ‘“Bir baba, çocuğuna güzel terbiyeden da¬ha iyi bir miras bırakamaz” buyuruyor. Terbiye ancak eğitimle olur. Eğitim ise onlara varlığımızı hissettirmekle olur. Bu yolda çocuklarımıza harcayacağımız mal ve zaman zayi olmayan en önemli masrafımızdır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: