Peçenek Barajı’nın etrafına piknik alanları yapılacak

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde bu yıl yapılması tamamlanan ve su toplamaya başlayan Peçenek Barajı’nın etrafına piknik...

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde bu yıl yapılması tamamlanan ve su toplamaya başlayan Peçenek Barajı’nın etrafına piknik alanları yapılacak. Çalışmaların başlaması için dere ıslahının yapılması bekleniyor.
Şereflikoçhisar’ın 50 yıllık hayali olarak lanse edilen ve geçen yaz mevsiminde bitirilen Peçenek Barajı’ndan çok yönlü faydalanmak isteyen Şereflikoçhisar Belediyesi çalışmalara başladı. Su toplamaya başlayan barajın ilk etapta çevre düzenlemesi yapılacak. Yaz mevsiminde vatandaşların piknik alanı olarak barajın etrafından faydalanması için çalışmalara başladıklarını belirten Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, dere ıslahının yapılmasıyla birlikte barajın çevre düzenlemesini yapacaklarını söyledi.
Başkan Altuğ, "Yaz mevsiminde piknik yapmak isteyen ya da şehirden birazcıkta olsun uzaklaşmak istene vatandaşlarımız için baraj etrafını piknik alanı olarak düzenleyeceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz